назад

Тренінг-семінар на тему «Природа влади в Україні як причина корупції та відсутності реформ. Виявлення корупційнонебезпечних сфер»

1В суботу 20 лютого 2016 року, в приміщенні Калуської центральної бібліотеки імені Т. Г. Шевченка, інтегратори Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Бабійчук та Христина Кузик взяли участь в тренінг-семінарі на тему «Природа влади в Україні як причина корупції та відсутності реформ. Виявлення корупційнонебезпечних сфер». Даний захід організовано ГО «Журнал «Ї» спільно з проектом «Київський діалог» в рамках програми проведення серії промоційних семінарів-тренінгів, семінарів-дискусій громадською організацією «Журнал «Ї» (м. Львів).

Проект полягав у навчанні щодо виявлення корупційнонебезпечних сфер та проведення журналістських розслідувань, блогерських та громадських кампаній з метою протидії корупції та захисту журналістів від репресій з огляду на їх діяльність. Тренінг-семінар проводили: політолог, головний редактор ГО Журнал «Ї» Тарас Возняк, громадські діячі Ярослав Романишин та Ігор Ткач.

 


{gallery}pictures/2016.02.22_семінар_2{/gallery}