назад
28.09.16

Третій місцевий центр на фестивалі «Зустрінемось! – З війни до миру»

Zustr pr

Третій місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяв участь у Родинному фестивалі «Зустрінемось! – З війни до миру» для демобілізованих учасників АТО, воїнів-добровольців, членів їх родин та волонтерів, що відбувся на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ). Організаторами фестивалю були БФ «Чисте небо», Центри Допомоги учасникам АТО в Київській області та в м. Києві.

Співробітники Третього київського місцевого центру інформували відвідувачів заходу, а також інші організації, що також взяли участь у фестивалі, про систему безоплатної правової допомоги в Україні. Активно цікавились можливістю отримання безоплатної вторинної правової допомоги представники Червоного Хреста України, бійці полку «Азов», представники Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації, а також учасники волонтерських рухів.

В ході інформування виявилось, що багато військовослужбовців знають про центри безоплатної вторинної правової допомоги і звертались до них у своїх містах. Деякі військовослужбовці зазначали, що дізнались про систему безоплатної правової допомоги після того, як отримали консультацію від працівників Київських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги під час роботи мобільного пункту консультування на базі волонтерського пункту на Південному залізничному вокзалі.

Загалом під час заходу було роздано близько 200 інформаційних буклетів.

Zustr 1Zustr 2Zustr prZustr 4Zustr 5Zustr 6