назад

Троє адвокатів Вільнянського району Запорізької області виявили бажання взяти участь у жовтневому конкурсі з відбору адвокатів

1 IMG 700114 вересня 2015 року за участю директора Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольги Йосипівни Бородіної відбулася робоча зустріч з адвокатами Вільнянського району Запорізької області, спрямована на активізацію участі адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги у конкурсі в жовтні 2015 року.

        

        У заході взяли участь начальник Вільнянського районного управління юстиції Запорізької області Горобей О.А. та четверо адвокатів: Сашков М.В., Семенченко Н.В., Жманков В.Г., Гусельников М.А.

         В ході зустрічі адвокати отримали вичерпну інформацію щодо умов і порядку проведення конкурсу, ознайомилися з Законом України “Про безоплатну правову допомогу”, порядку надання безоплатної правової допомоги місцевими центрами.

         Усім адвокатам були видані друковані матеріали, які підготовані Координаційним центром з наданням правової допомоги та Першим запорізьким місцевим центром з інформацією про переваги системи безоплатної правової допомоги, брошури “Ведення адвокатського досьє”, “Вступ адвоката у справу:початок дії” тощо.

         Під час бесіди у адвокатів виникло чимало питань стосовно надання безоплатної правової допомоги , порядку оплати та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. На ці питання відповіла директор Першого запорізького місцевого центра Ольга Бородіна.

         За результатами зустрічі троє адвокатів із чотирьох виявили намір взяти участь у конкурсі адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

         Крім того, у приміщенні Вільнянського районного суду розміщено інформаційний плакат, в якому зазначений порядок участі у конкурсі і запрошення Першого запорізького місцевого центру до співпраці.

2 IMG 7003

3 IMG 7000

4 IMG 7004