назад

Трудові права працівників та способи їх захисту – тема авторської програми “Правовий путівник” фахівців Сарненського МЦ цього тижня

1 2

На хвилі 106.6 FM юристи Сарненського місцевого центру з надання БВПД продовжують щотижня інформувати громадян про права, свободи та способи їх захисту та озвучувати шляхи вирішення найнагальніших правових проблем. Актуальною темою системи БПД цього тижня стала тема захисту трудових прав працівників, оскільки 1 травня наша держава святкувала День праці.


Що таке трудовий договір? У В яких випадках обов’язково дотримуватися письмової форми його укладення? Які існують види трудового договору? Що обов’язково має зробити роботодавець перед початком роботи працівника? Коли можна говорити про те, що відмова у прийнятті на роботу є незаконною? А коли навпаки обмеження трудових прав працівників є цілком правомірним і передбаченим трудовим законодавством? Які додаткові трудові гарантії мають неповнолітні та вагітні жінки? Що робити, коли трудові права порушені та яка відповідальність передбачена за це?

 

Відповіді на усі ці правові питання слухачі Радіо “Полісся” можуть почути від директора Сарненського місцевого центру з надання БВПД Юлії Міхнової а також заступника начальника відділу правопросвітництва та надання БПД Аліни Харченко, як завжди, в п’ятницю о 18:15, в суботу — після 13:00 та в понеділок – після 18:00.Додатково нагадуємо, що теми виступів фахівців Сарненського МЦ є співзвучними із тематичними тижнями системи БПД.