назад
11.03.16

Триває кампанія з декларування доходів громадян

160311 01

Працівники Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області вчилися правильно декларувати доходи та витрати.

Навчання, яке відбулося згідно плану внутрішніх навчань Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області 11 березня, провела начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Оксана Коваленко.

 

Під час навчання йшлося про те, що, згідно Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» керівники та заступники керівників Регіонального центру, а також місцевих центрів мають щорічно подавати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

 В учасників навчання було безліч запитань: кого вважати членом сім’ї, що робити у випадку, коли член сім’ї не хоче розкривати свої доходи, як діяти, коли є нараховані, але не виплачені доходи тощо.

Всі ці питання присутні уважно розглянули, а Оксана Коваленко надала відповідні роз’яснення як діяти в тій чи іншій ситуації.

Нагадаємо, згідно Закону «Про засади запобігання і протидії корупції» суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, що додається до цього Закону.  

160311 02

160311 03