назад

Триває співпраця Стрийського місцевого центру з Трускавецькою міською бібліотекою та центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Stryi zustrich22 лютого 2018 року в приміщенні Центральної міської бібліотеки м. Трускавця відбулась робоча зустріч директора Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марії Николаїшин, головного спеціаліста Трускавецького бюро правової допомоги Мар’яни Шуляк з директором Трускавецької міської централізованої бібліотечної системи Наталею Марковецькою та директором Трускавецького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксаною Костишин.

Співпраця зазначених установ успішно триває уже значний час. Однак формалізація відносин відбулася лише сьогодні. Після підписання договорів про співпрацю Стрийського місцевого центру з надання БВПД з Трускавецькою міською централізованою бібліотечною системою, також – з Трускавецьким центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді присутні обговорили інноваційні методи та форми  співпраці.

Також сторони  погодили графік, відповідно до якого представники Центру надання безоплатної вторинної правової допомоги будуть брати участь у заходах, що організовує Трускавецька міська централізована бібліотечна система та Трускавецький центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Крім цього, керівники вищезазначених структур розглянули проект програми правової освіти для мешканців Трускавця.

Таким чином мешканці міста Трускавця різних вікових категорій матимуть можливість дізнатися більше про напрями діяльності Трускавецького бюро правової допомоги та скористатися відповідними юридичними послугами.

Детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).