назад

Фахівці Роздільнянського місцевого центру провели для дітей правову гру в рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

teplyi dim rozdilna 423 лютого 2018 року в рамках реалізації загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО!» відбувся правопросвітницький захід в притулку для дітей «Теплий дім» Роздільнянської райдержадміністрації.

У заході взяли участь головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Олена Гун, начальник Роздільнянського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області Тетяна Дідух та представники ГО «Південний оперативний козацький округ». Метою заходу стало познайомити вихованців притулку з правами, що їх гарантовано дітям, як обсяг прав змінюється з віком, яка відповідальність настає за порушення прав дитини.

Особливе захоплення маленьких учасників заходу викликав турнір з шахів, участь у якому взяли як дорослі, так і діти.

Олена Гун також провела правові конкурси та вікторини, в ході яких діти допомогли казковим героям розв’язати складні ситуації у правовий спосіб.

Найменші учасники конкурсів отримали розмальовки, розроблені фахівцями Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, у яких роз’яснюються права дітей.

Наприкінці заходу не тільки переможці турніру, а й всі учасники свята отримали грамоти, медалі, а також солодощі.

teplyi dim rozdilna 6

teplyi dim rozdilna 2

teplyi dim rozdilna 1

teplyi dim rozdilna 3

teplyi dim rozdilna 4

bukleti teplyi dim rozdilna

bukleti teplyi dim rozdilna 1

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Роздільна, вул. Незалежності, 2. 

Електронна адреса: rozdilna.odesa@legalaid.od.ua

Скайп: legalaid_rozdilna 

Телефон: (04853) 5-03-66, (04853) 5-04-43

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103