назад

Центр реабілітації «Місто-Сховище» – новий партнер Бердянського центру

Horod-ubezhyshche1Вже понад семи років в м. Бердянську досить важливу соціальну місію здійснює громадське об’єднання «Центр реабілітації «Місто-Сховище». Зазначена установа займається соціальною роботою та опікується людьми, які опинилися в найтяжчих життєвих умовах.

       На сьогоднішній день, організація надає нужденним та обездоленим громадянам соціальні домівки, облаштотує пункти обігріву в зимовий період, допомагає відновити втрачені документи, дає змогу працевлаштуватись, побороти наркотичну й алкогольну залежність та, найголовніше, налагодити нормальне, повноцінне життя і повернутися до соціуму.

       Досить часто підопічні організації зіткаються зі складними правовими проблемами та юридичними перепонами. З метою подальшої допомоги вищезазначеним категоріям громадян керівництво та співробітники організації «Місто-Сховище» запросили для знайомства та ділового діалогу фахівців Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

       В.о. директора Бердянського МЦ Євген Сухомлин детально розповів про специфіку роботи місцевого центру та запропонував всіляку допомогу новим партнерам у вирішені правових питань підопічних організації. Також були запропоновані різні формати зустрічей та можливостей отримати правову допомогу від фахівців центру. Задля підвищення рівня правової культури та обізнаності керівник Бердянського МЦ запропонував проведити правопросвітницькі заходи для підопічних центру реабілітації.

       Також нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД, який знаходиться за адресою:

Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8,  1-й поверх (будівля санепідемстанції)

Телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, (095) 020-99-18, (096) 007-99-09,

ел.пошта:  berdyansk.zaporizhya@legalaid.gov.ua, скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).