назад

Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства

1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Це актуальне свято, тому що воно ще раз привертає увагу до численних проблем літніх людей, що існують у сучасному суспільстві.
В цей день привітати та висловити слова вдячності людям похилого віку до клубу «Надвечір’я» відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування Драбівського району прибув головний спеціаліст Драбівського бюро правової допомоги Сергій Михлик. Він повідомив присутнім, що система БПД приділяє значну увагу саме цій категорії населення. Адже люди похилого віку не в змозі слідкувати за всіма змінами в чинному законодавстві, а тим більше, не знають як захистити свої права та куди звертатися по допомогу.
Працівник бюро розповів про діяльність Драбівського бюро правової допомоги та порядок отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. Також було поширено буклети та соціальні плакати, для детальнішого ознайомлення з проектами Міністрерства юстиції та системою БПД.
У разі виникнення додаткових питань громадянам було рекомендовано звертатися до бюро за адресою: смт. Драбів, вул. Шевченка, 11, або за номером контакт-центру системи БПД 0 800 213 103.