назад

tvoi prava-tvii zakhyst 1В рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту “Я маю право” фахівці Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжують проводити різноманітні заходи, метою яких є підвищення рівня правової культури громадян та формування певних правових знань.

       27 вересня поточногого року, керівник Бердянського МЦ Євген Сухомлин зустрівся та провів правопросвітницьку лекцію для студентів Бердянського інституту державного та муніципального управління Класичного приватного університету на тему “Твої права – твій захист”. В рамках заходу було проінформовано присутніх про запуск офіційного веб-сайту загальнонаціонального правопросвітницького проекту Мін’юсту “Я МАЮ ПРАВО!”, завдяки чому вже зараз можна отримати необхідну інформацію щодо захисту своїх прав у різних життєвих ситуаціях.

      tvoi prava-tvii zakhyst 3Незважаючи на те , що цільовою аудиторією були юнаки та дівчата віком від 18 до 20 років було порушено ряд, досить цікавих й “дорослих” правових питань, що турбують молодь. Майбутніх фінансистів та правників цікавили питання взаємовідносин з правоохоронними органами, захисту прав споживачів та трудові правовідносини. Лунали й питання, що стосувалися випадків домашнього насильства, складних відносин з батьками, отримання аліментів тощо.

       Практично ні всі питання Євген Сухомлин надав вичерпні відповіді, чим повністю задовольнив неабияку цікавість студентів. 

Також нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД:

  • адреса: Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8,  1-й поверх (будівля санепідемстанції)
  • телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, 0950209918, 0960079909,
  • ел. пошта:  berdyansk.zaporizhya@legalaid.zp.ua
  • скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).