назад
21.03.19

Тимчасова зміна місця голосування без зміни виборчої адреси

21 03 2019 1

Все ближче до дати проведення в Україні президентських виборів. Кожен і з нас отримує численну кількість інформації щодо кандидатів у Президенти, оцінює їх програму та остаточно приймає рішення – за кого все-таки віддати свій голос.

В рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області провели для студентів Вінницького національного аграрного університету захід за темою: «Я маю право голосу. Тимчасова зміна місця голосування».

На захід завітав також президент університету Григорій Калетнік, щоб ознайомити студентів із можливістю проголосувати на виборчій дільниці, яка знаходиться на території аграрного університету та наголосив, що кожен голос є важливим у формуванні майбутнього громадян незалежної держави.21 03 2019 2

Фахівці Регіонального центру за допомогою мультимедійних засобів ознайомили студентів із ресурсом: www.drv.gov.ua та можливістю перевірити себе щодо внесення до Державного реєстру виборців та відповіли на запитання студентів: «Чи обов’язково голосувати за місцем реєстрації? Та яким чином проголосувати за місцем фактичного перебування без відриву від навчання?».

Серед студентів також були розповсюджені буклети по виборчих правах та щодо порядку подання скарг у випадку їх порушень.

Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82. Адреси розташування центрів надання безоплатної вторинної правової допомоги по Україні, можна переглянути тут. Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106