назад

У адвокатів професійне свято

У конференц-залі готелю «Надія» 19 грудня керівництво Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області взяло участь у святкуванні професійного свята – Дня адвокатури, яке організували й провели Рада адвокатів області.

 

Голова Ради адвокатів Івано-Франківській області Світлана Петрова розпочала урочисте зібрання та від імені Національної асоціації адвокатів України нагородила відзнаками й подяками як досвідчених і відомих адвокатів Прикарпаття, так молодих та перспективних юристів.

 

З привітальними словами та нагородженнями звернулися керівник апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації Роман Маланій та перший заступник міського голови Івано-Франківська Микола Вітенко. Вони наголосили, що праця адвокатів є витребувана у суспільстві та в європейському середовищі роль адвоката є дуже важлива.

 

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук привітав колег з професійним святом.

«Адвокатура Прикарпаття є надійним партнером системи безоплатної правової допомоги. Саме завдяки вам, адвокатам, які співпрацюють зі системою, забезпечується доступ до правосуддя тих малозабезпечених громадян нашої країни, які не змогли найняти адвоката за власні кошти», ˗ наголосив у привітальному слові директор Регіонального центру.

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу захисту прав і свобод громадян, активну участь у розбудові системи безоплатної правової допомоги та з нагоди відзначення професійного свята – Дня адвокатури нагородили заохочувальною відзнакою Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги в Івано-Франківській області – подякою:

Тетяну Булін-Соколову

Уляну Василик

Тетяну Войцеховську

Павліну Гутник

Лілію Голіней

Людмилу Желізняк

Світлану Жичицьку

Ігоря Косійчука

Дмитра Левкуна

Романа П’ятківського

Тетяну Рогів

Дмитра Романишина

Павла Синишина

Ігоря Сулиму

Михайла Халуса

Надію Шпак

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури Івано-Франківська обласна державна адміністрація нагородила адвокатів :

Ігоря Добрянського

Михайла Євчука

Іванну Зайдель

Лесю Ігнатюк