назад
24.10.16

У Благовіщенську консультували громадян з особливими потребами

P926090221 жовтня 2016 року фахівці Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у Звітно-виборчій конференції організації Українського товариства сліпих (далі – УТОС) у м. Благовіщенське.
На заході були присутніми Олександр Лісовий, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Голованівського місцевого центру з надання БВПД, Ірина Казанцева, голова Кіровоградської обласної організації УТОС, Марина Нестеренко, голова територіально-первинної організації УТОС в Благовіщенському районі, Алла Кучеровська, секретар-читач територіально-первинної організації УТОС в Благовіщенському районі, а також інваліди з порушенням зору.
Олександр Лісовий розповів присутнім про те, що одним із основних напрямків діяльності Голованівського місцевого центру з надання БВПД є забезпечення надання правової допомоги громадянам з обмеженими можливостями.
 
«Саме тому, ми повинні забезпечувати створення рівних можливостей для незрячих або з обмеженим зором людей, щоб вони могли отримувати повний спектр соціально-правового захисту та можливість повноцінно жити. Інваліди, які мають складнощі з зором, зможуть отримати правові консультації як у телефонному режимі, так і за місцем проживання– зазначив Олександр Лісовий.
Наприкінці заходу представники Голованівського місцевого центру з надання БВПД надали консультації громадянам з питань оформлення субсидій, встановлення статусу дитини війни тощо. Всього на прийом звернулося 4 особи.
 
P9260895
 
Голованівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: смт Голованівськ, вул. Ціолковського, 1, тел. (068) 834 77 45;   (093) 423 33 73.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.