назад

У Буську провели круглий стіл для місцевих ЗМІ

Busk 111 січня 2018 року у приміщенні Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся круглий стіл для журналістів Буського району.

Серед запрошених представників ЗМІ були присутні: кореспондент Буської районної газети «Воля народу» Інна Паламар, головний редактор «Буського медіа порталу» Матвіюк Роман, головний редактор «Буського радіо» Ярема Євген

Із вступним словом до журналістів звернувся директор Буського місцевого центру Іван Скочко.

Про основні показники роботи Центру за 2017 рік розповіла начальник відділу правової інформації і консультації Світлана Стець.

Познайомив кореспондентів з планами роботи Буського МЦ на 2018 рік та провів презентацію «Програми сприяння доступу населення до безоплатної правової допомоги Буського району на 2018 рік» та презентацію Плану заходів Міністерства юстиції України з реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право» на 2018 рік інтегратор Іван Закала.

Презентацію успішних справ Буського місцевого центру із захисту прав громадян провів начальник відділу представництва Володимир Романко.

Наприкінці круглого столу на запитання кореспондентів відповів Іван Скочко.

Busk 2

Нагадаємо, за інформацією з питань отримання правової допомоги звертайтесь у Буський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Буськ, вул.Петрушевича, 8; тел.: (264) 2-11-12.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).