назад

У Буську стартувала кампанія щодо роз’яснення земельної реформи

Busk zemel29 серпня 2017 року Буський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з відділом Державної виконавчої служби Золочівського районного управління юстиції розпочали проведення комплексу заходів з роз’яснення земельної реформи.

З цією метою було організовано виїзний прийом громадян в приміщенні Червоненської сільської ради Золочівського району.

Прийом громадян провели начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Буського місцевого центру І. Закала та начальник віділу Державної виконавчої служби Золочівського районного управління юстиції О. Матвеюк в присутності  голови сільської ради В. Зозулі.

Загалом 26 жителів села Червоне отримали правові консультації з питань, пов’язаних з орендою земельного паю, успадкування земельного паю, державна реєстрація земельної ділянки та розробки проекту землеустрою.

Крім цього, серед громадян було розповсюджено буклети «Безоплатна передача земельної ділянки громадянам» та газету «Юстиція відкрита для людей».

Нагадаємо детальну інформацію з питань отримання правової допомоги можна отримати в Буському місцевому центрі з надання БВПД, що розташований за адресою: м. Буськ вул. Петрушевича, 8; тел.(03264) 2-11-12 .

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).