назад

У Чернігівському місцевому центрі відбулась нарада з працівниками бюро правової допомоги

IMG 690202 листопада 2017 року у приміщенні Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено нараду з працівниками Городнянського, Козелецького, Ріпкинського, Славутицького бюро правової допомоги Чернігівського МЦ.

Директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бобруйко висвітлив завдання для роботи бюро, які є першочерговими. Також наголосив на необхідності проведення правопросвітницької роботи, взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги. В ході зустрічі було зосереджено увагу на виконанні запланованих заходів та на якості їх виконання. Працівники проаналізували і роботу кожного бюро правової допомоги, вислухали пропозиції та зауваження.

Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Олена Приходько звернула увагу присутніх на дотримання норм оформлення документації бюро, порядку надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також було наголошено на важливості дотримання норм чинного законодавства під час розгляду звернень суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу та перевірки належності особи до категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Начальник відділу правової інформації та консультацій Юлія Бойко обговорила питання порядку надання безоплатної первинної правової допомоги, забезпечення роботи дистанційних та мобільних консультаційних пунктів, наповнення комплексної інформаційно-аналітичної системи (КІАС).

Також були розглянуті практичні питання надання безоплатної правової допомоги (ведення реєстраційних карток, складання документів процесуального характеру, здійснення представництва інтересів осіб в державних органах та органах місцевого самоврядування).

Нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звертатись до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Чернігів, пр.-т. Миру, буд. 49-а, каб. 709, тел: (0462) 77-51-68 та (0462) 77-43-58
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:0-800-213-103.