назад

У Чернігові проведено навчальний семінар для адвокатів, які пройшли 9-ий конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання БВПД

300318 1На виконання Регіонального плану надання правової допомоги у 2018 році у Чернігівській області та з метою проведення роз’яснювальної роботи 29 березня у Регіональному центрі відбувся навчальний семінар для адвокатів, які пройшли 9-ий конкурс з відбору адвокатів та співпрацюють з системою безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час заходу для присутніх було роз’яснено положення Методики обчислення розміру винагороди адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, обговорено питання видачі та виконання доручень, оформлення звітних документів за дорученнями з наданням БВПД. Зупинилися також на питаннях підвищення кваліфікації адвокатів та обов’язковості дотримання стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги. У навчанні взяли участь працівники Регіонального центру, Чернігівського місцевого центру, адвокати Сергій Бойко, Оксана Гиляка, Оксана Дроб’язко, Олексій Сікач, Олеся Хоминська.
Обговорення практичних аспектів викликало жваву дискусію серед учасників заходу. Для більш зручного сприйняття інформації в ході семінару були використані презентаційні матеріали.