назад

У Чернігові відбулася установча зустріч для адвокатів, які розпочинають співпрацювати з системою БВПД

IMG 007605 лютого 2018 року у м.Чернігів відбулася перша робоча зустріч з адвокатами, які пройшли конкурс з відбору адвокатів, що залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області.

На зустрічі були присутні директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко, заступник директора – Олеся Пирковська, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги – Олена Якубенко, а також директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Володимир Бобруйко.

З вітальним словом розпочала зустріч директор Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Ірина Протченко.

«Я дуже рада, що лави адвокатів, з якими ми співпрацюємо, поновлюється. Це ще раз доводить, що система надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області розвивається», – зазначила Ірина Протченко.IMG 0086

Під час зустрічі адвокатам було роз’яснено механізм подальшої співпраці при укладенні контракту про надання БВПД (кримінальні/цивільні справи), як відбувається чергування адвокатів, обчислюється розмір винагороди адвоката. Неабияку увагу присутніх на дотримання адвокатами стандартів якості надання БВПД звернула заступник директор Олеся Пирковська.

По закінченню зустрічі адвокатів було запрошено до відповідних центрів для укладення контрактів з надання БВПД.

За правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.