назад

У Чорнобаї домовились про співпрацю

18 квітня 2016 року директор Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Сергій Брус та спеціалісти центру Олег Костогриз та Тетяна Костогриз в смт.Чорнобай, в рамках розширення партнерських відносин та популярізації системи БВПД, провели робочі зустрічі з керівником апарату Чорнобаївського районного суду — Сергієм Бабенко, заступником директора Чорнобаївського районного центру зайнятості – Світланою Півторацькою.

Під час зустрічей сторони обговорили шляхи становлення та вдосконалення основного завдання центрів – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом належного інформування та організації надання безоплатної правової допомоги. Працівники центру надали інформаційні буклети, щодо його діяльності, де зазначено перелік категорій громадян, які мають право на БВПД, відповідно до чинного законодавства, види правових послуг, перелік галузей права, по яким надається допомога, контактні телефони та графік роботи центру. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

З метою поширення інформації про безоплатну вторинну правову допомогу, спеціалістами центру проведено заходи вуличного інформування громадян, шляхом роз’яснення права на безоплатну правову допомогу, порядок звернення до центру, а також були розповсюджені буклети.