назад

У “День відкритих дверей” говорили як стати успішним адвокатом

    В рамках Всеукраїнського тижня права заходи “Відкриті двері системи БПД Київщини” сьогодні відбулися у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області, Білоцерківському, Броварському та Вишневському місцевих центрах.
    Безоплатна правова допомога стала ще ближчою до громадян із відкриттям у віддалених від центру місцях Київської області місцевих центрів та бюро. Система БПД в державі сьогодні – це більш як 500 точок доступу до послуг, понад 2600 адвокатів та понад 1600 штатних юристів, які надають правову допомогу в штатному режимі щодня (як первинну, так і вторинну).

    У “День відкритих дверей” Регіональний центр з надання БВПД у Київській області мали змогу відвідати учні ЗОШ № 5 м. Біла Церква разом із педагогом-організатором Оксаною Рудавською, які в майбутньому планують обрати своїм фахом юридичну професію.
    На цій зустрічі присутні познайомились з особливостями професій адвоката та юриста, які працюють в системі безоплатної правової допомоги; директор Регіонального центру Віктор Кіккас доніс до учасників зустрічі особливості функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні та участь у ній незалежних адвокатів.

    З великим задоволенням гості нашого Центру познайомились з роботою чергової частини, завдяки якій оперативно призначається адвокат для надання безоплатної вторинної правової допомоги. Майбутні правники мали змогу подивитися на роботу Центру зсередини, висловити свої думки на прикладах життєвих ситуацій та задати питання, які їх цікавлять.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

     Окрім цього, під час заходу учні з великим інтересом переглянули відео з записом майстер-класу Почесного Президента Асоціації правників України Ігоря Шевченка “Як стати успішним адвокатом”.