назад

У День знань працівники Народицького бюро правової допомоги провели вуличне інформування

01.09.2016 - inform K 11 вересня заступник начальника відділу «Народицьке бюро правової допомоги» Коростенського місцевого центру з надання БВПД Марія Курдиш та головний спеціаліст Ірина Завацька провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед місцевих жителів шляхом роздачі інформаційний буклетів.

Мешканцям Народичів повідомили про можливість отримати безоплатну правову допопомогу в новоствореному бюро, яке знаходиться за адресою: смт. Народичі, вул. Визволителів, 80.

«Від сьогодні кожен місцевий житель, не залежно від майнового стану, зможе отримати юридичну консультацію для вирішення проблемних питань, а також скористатися електронними сервісами Міністерства юстиції України. Вразливі категорії населення зможуть отримати адвоката від держави для представництва інтересів у суді в цивільних та адміністративних справах», – констатувала Марія Курдиш.

Окремо Ірина Завацька розказала, що таке безоплатна вторинна правова допомога та індивідуально пояснила місце знаходження місцевих центрів, які надають таку допомогу.

01.09.2016 - inform K 2 01.09.2016 - inform K 3