назад
12.10.18

У Дніпровському районі столиці відбулося урочисте засідання, присвячене Дню захисника України

AAA11 жовтня 2018 року в приміщенні Київської дитячої школи мистецтв №6 ім. Г.Л.Жуковського відбулося урочисте засідання присвячене Дню захисника України. На святковому заході виступили: Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Онофрійчук П. В., керівники структурних підрозділів КМДА, Центру правової допомоги киянам, представники громадськості, ветерани Другої світової війни, збройних конфліктів та АТО.

Представники Головного територіального Управління юстиції у місті Києві та Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги поінформували учасників про існування правопросвітницького проекту “Я МАЮ ПРАВО!”.

2

В ході проведення свята працівники місцевого Центру надали консультації з правових питань всім бажаючим: за правовою допомогою у формі консультацій зверталися ветерани АТО, яким було надано консультації щодо отримання виплати разової грошової допомоги військовослужбовцям в разі каліцтва, пільг, передбачених учасникам бойових дій та призначення житлових субсидій.

3