назад

У Дрогобичі започатковано проведення правопросвітницьких заходів для осіб літнього віку

Stryi dogovir21 лютого 2017 року Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги започаткована співпраця з правознавчим факультетом для осіб літнього віку.

Договір підписали: директор Стрийського місцевого центру з надання БВПД Марія Николаїшин та директор Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування Марія Лютик.

Відтепер, у рамках надання соціально – педагогічної послуги «Університет третього віку» в територіальному центрі для осіб літнього віку працюватиме правознавчий факультет. Методичний та правовий супровід надаватиме Стрийський місцевий центр: фахівці Догобицького бюро правової допомоги щовівторка проводитимуть навчально – просвітницькі заходи для клієнтів. Про це говорили майбутні партнери під час підписання договору про співпрацю.

«Відкриття правознавчого факультету зумовлено вимогою часу», – наголосила Марія Лютик. У свою чергу Марія Николаїшин додала, що завдяки навчально – просвітницьким заходам, які будуть проведені працівниками бюро, слухачі зможуть уникнути ситуацій, які могли би спричинитися до порушення їхніх прав, а також отримати хоча би мінімальні знання, як захищати уже порушені свої права.

Після завершення урочистої частини заступник начальника Дрогобицького бюро правової допомоги Петро Габрівський розпочав вступну сесію із слухачами «Університету третього віку».

Нагадуємо, за детальною інформацією з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги звертайтесь до Стрийського місцевого центру з надання БВПД за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А, конт.тел. (099)774 3415, (067)167 7144.

Дрогобицьке бюро правової допомоги:

м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 70, конт.тел.: (03244) 10 087, (03244)10 321.

Регіональний центр з надання БВПД у Львівській області:

м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх, конт. тел.: (032)236-74-95

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).