назад

У Другому криворізькому місцевому центрі адвокати системи БПД провели консультації громадян

прием адвокатов 1У середу, 7 грудня 2016 року, до Всеукраїнського тижня права, у Другому криворізькому місцевому центрі з надання БВПД організували безоплатні консультації населення адвокатами, задіяними в системі безоплатної правової допомоги.

Можливістю отримати кваліфіковану правову допомогу змогли скористатися усі бажаючі. Інформацію про день, час та місце проведення прийому заздалегідь поширили через ЗМІ та розмістили на інформаційних дошках у різних районах Кривого Рогу. Здійснювати консультаційний прийом відвідувачів центру зголосилося сім адвокатів, які працюють у системі надання БПД і мають вагомий практичний досвід у відстоюванні порушених прав і інтересів громадян у різних сферах права.

У центрі подбали про зручні умови роботи: кожному адвокату організували окреме робоче місце з доступом до мережі Інтернет. А для відвідувачів передбачили комфортні місця для очікування та зручну реєстрацію.

Загалом цього дня юристи проконсультували більше 30 громадян. Більшість питань, з якими громадяни звернулись до правозахисників, стосувалися соціальної сфери: невірно нарахованих пенсій, відмов у субсидіях, завищених рахунків за комунальні послуги, а також порушень у сфері трудових та договірних відносин, питань з отримання спадку, сімейних питань та інших. Так, пенсіонер Володимир Н. став жертвою шахраїв, які взявши передоплату за металопластикові вікна, не встановили їх і не повернули йому грошей. Адвокат допоміг чоловікові правильно скласти заяву до правоохоронних органів. Тепер пенсіонер має реальну надію на те, що зможе повернути свої відняті обманом кошти.

Підводячи підсумки заходу, в. о. директора Другого криворізького МЦ Віктор Топольський наголосив: «Це вже вдруге в нашому центрі у рамках тижня права проводиться подібний захід. І цього року ми знову отримали багато схвальних відгуків від відвідувачів, яким поради наших адвокатів допомогли знайти шлях до вирішення їх проблем у правовому руслі. Тож ми плануємо продовжити цю хорошу традицію, і в наступному році теж організовувати на базі місцевого центру прийом населення адвокатами».

Другий криворізький місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Кривий Ріг, пр-т Дзержинського, 1А. Телефон центру: 097 139 88 57.

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0 800 213 103(цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2016/12/09{/gallery}