назад

У Дубні відкрили мобільний пункт консультування для людей з обмеженими фізичними можливостями

gol

Саме для таких мешканців Дубенщини, що практично втратили надію на повноцінне існування, а тим паче на захист своїх прав та гарантій, Дубенський МЦ нещодавно відкрив мобільний пункт консультування. 

Зі вступним словом виступив  головний спеціаліст Ігор Маркулич, який детально ознайомив присутніх із роботою місцевого центру, надав роз’яснення про безоплатну первинну і вторинну правову допомогу, розповів про порядок подання та розгляд звернень людей із вадами зору, про документи, що подаються для отримання такої допомоги. 

1

Прийом громадян відбувся в приміщенні Дубенської міської громадської організації українського товариства сліпих. Фахівець центру Роман Дзецько провів прийом громадян, під час якого допоміг людям з обмеженими фізичними можливостями з’ясувати юридичні питання, що стосувалися пенсійного забезпечення, оформлення спадщини, соціальних пільг та пенсійного забезпечення.

Керівник організації Михайло Мельниченко зазначив, що безоплатна правова допомога для інвалідів є актуальною та потрібною справою. Слова щирої вдячності отримали працівники Дубенського МЦ від інвалідів по зору. Наприкінці заходу досягнуто домовленість про здійснення на базі громадської організації, що знаходиться за адресою м. Дубно, вул. Кирила та Мефодія, 3, прийому мешканців міста та району на постійній основі за попереднім узгодження дати та часу такого консультування.

Довідково. Для отримання безоплатної вторинної правової допомоги просимо звертатись до Дубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою м. Дубно, вул. Грушевського, 171 Б (район «5-та школа», поруч з міською поліклініки) або за телефонами (03656) 2-10-05, (097) 009-47-03, (095) 947-34-95, (063) 965-85-50 (пн-пт. з 9-00 до 18-00).