назад

У дискусійному клубі обговорили правовий статус осіб, постраждалих від торгівлі людьми

«Встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми та забезпечення правової допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми» – такою була тема дискусійного клубу сьогодні, 27 листопада у Львові.

У дискусійному клубі взяв участь директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин.

Так, Ігор Микитин ознайомив присутніх, серед яких були представники структурних підрозділів Львівської обласної державної адміністрації, експерти громадських організацій, з проєктом «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину».

Також директор Регіонального центру поінформував, що особи, які постражали від торгівлі людьми і не є суб’єктами права на надання безоплатної вторинної правової допомоги направляються фахівцями Центрів до громадських організацій, зокрема ГО «Ла Страда – Україна» та ГО «Жіночі перспективи».

Дискусійний клуб організовано ГО «Ла Страда – Україна».

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).