назад
31.05.18

У Гніванській ОТГ пройшов тренінг з організації надання первинної правової допомоги

31 05 2018 1Під час заходу говорили про організацію надання безоплатної правової допомоги та правові проблеми, які безпосередньо турбують жителів громади Гніванської ОТГ. Організували та провели тренінг фахівці Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Тренінг проведений з метою поширення позитивного досвіду взаємодії органів місцевого самоврядування, центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та жителів громади. Зокрема, у розробленні, прийнятті та реалізації місцевих програм надання безоплатної правової допомоги.

31 05 2018 2

Зустріч розпочалася зі знайомства та безпосереднього визначення актуальних правових потреб громади. Присутні ділилися на дві групи, обговорювали суперечливі питання та потім презентували свої напрацювання.31 05 2018 3

Наталя Смішна, заступник директора Вінницького місцевого центру, проаналізувавши матеріал, розповіла про шляхи їх вирішення на місцевому рівні. Зазначила, що існує декілька ефективних механізмів задля вирішення правових потреб громад та підвищення рівня їх правової спроможності.

Для прикладу, розповіла про позитивний досвід співпраці та взаємодії Вінницького місцевого центру з органами місцевого самоврядування, детальніше зупинившись на цільових програмах, розв’язаннях проблем, типових для того чи іншого регіону.31 05 2018 4

Наприкінці зустрічі учасники ділилися своїми думками, досвідом співпраці з місцевою владою та висловлювали бажання діяти задля благополуччя своєї громади.

Нагадуємо, що Вінницький місцевий центр з надання БВПД розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Порика 29, тел. (0432) 56-01-80.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106