назад

У Херсоні відбулась відеоконференція з первинними організаціями профспілок райміськуправлінь юстиції Херсонської області

28 березня 2016 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області  Марина Єлисєєва разом з начальником Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Романом Гасановим, начальником управління фінансового та матеріально-технічного забезпечення Ольгою Варавенко, в.о.начальника відділу кадрової роботи та державної служби Тетяною Гладковою, головою Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ Людмилою Татариновою, начальником Херсонського відділення національної служби посередництва та примирення Вікторією Бойко взяла участь у відеоконференції з первинними організаціями профспілок райміськуправлінь юстиції Херсонської області.

 

Під час відеоконференції серед цілого ряду питань вкотре акцентувалась увага на створенні найближчим часом по всій області 16 бюро правової допомоги. У них громадянам надаватиметься первинна правова допомога – юридичні консультації та роз’яснення, здійснюватиметься прийом звернень щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги. Крім того в бюростворюватимуться точки доступу до електронних он-лайн сервісів Мін’юсту, де надаватимуться консультації та допомога в користуванні он-лайн сервісами.

Також учасниками заходу надавалися роз’яснення щодо порядку та умов конкурсного відбору на посади в бюро правової допомоги, який планується проводитися у квітні-травні 2016 року.