назад
15.07.15

У ході робочого відрядження на Сумщину Павло Петренко відвідав Сумський місцевий центр з надання БВПД

міністр 472Сьогодні, 15 липня, Міністр юстиції Павло Петренко з одноденним робочим візитом відвідав Сумську область. В ході візиту очільник Мін’юсту провів зустріч із керівництвом регіону, поспілкувався з місцевими жителями та представниками громадських організацій, а також разом із директором Координаційного центру Андрієм Вишневським відвідав Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Міністр юстиції України Павло Петренко поінформував громадян сумчан про запуск урядового соціального проекту із надання безоплатної вторинної правової допомоги та відкриття 100 нових центрів по всій Україні. Зокрема, у Сумській області таких центри відкрито чотири: у Сумах, Конотопі, Шостці та Охтирці.

«Центри працюють не лише в обласних центрах та великих містах, а й у районах та в маленьких містечках, щоб кожен українець, який має право на безоплатну правову допомогу, міг отримати консультацію та захист адвоката», – зазначив Міністр юстиції.

При цьому він звернув увагу на те, що фахівці центрів готові допомагати навіть тим, хто не належить до категорій громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

«Всі, хто звертається до центрів, навіть ті, хто не входить до списку осіб, яким надається безкоштовна правова допомога, отримують фахові консультації. Наша філософія – ми не залишаємо без уваги жодної людини, яка звертається за допомогою», – зауважив Павло Петренко.

Павло Петренко та Андрій Вишневський відвідали Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, де змогли оцінити рівень організації роботи за два тижні функціонування новоствореного центру та поспілкуватися з клієнтами.

міністр 376

міністр 784

P1011132

P1011147

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter