назад

У Івонченцях надавали безоплатну правову допомогу

Ivonchenci21 вересня 2016 року головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анастасія Гречка разом з фахівцями Територіального центру соціального обслуговування виконкому Київської районної в м. Полтаві ради взяла участь у роботі «мобільного соціального офісу» на території с. Івонченці.

 

Мешканці територіальної громади мали змогу отримати безоплатну правову допомогу з питань  оформлення спадщини, дізналися більш детально про порядок та підстави надання безоплатної правової допомоги, яка надається місцевим центром. Люди похилого віку отримали не тільки моральну підтримку, а й реальну правову допомогу.

Виїзди «мобільного соціального офісу» будуть тривати й надалі, адже ще багато жителів села чекають на його допомогу.

     Також реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).