назад
22.09.17

У Конотопі обговорили питання підвищення якості профорієнтаційної роботи

KoM 170922 0321 вересня громадською організацією “Соціальні ініціативи”, в межах реалізації профорієнтаційного проекту “Крок у професійне майбутнє”, проведено семінар для фахівців центрів зайнятості з питань профорієнтаційної роботи та усіх зацікавлених осіб. Метою цього проекту є розробка методики роботи зі старшокласниками

по формуванні алгоритму правильного вибору професійної діяльності та допомога старшокласникам у виборі професії, а також  підвищення якості профорієнтаційної роботи в школах Сумщини.

KoM 170922 01

Директор Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Муха взяв участь у цьому заході, де ознайомив присутніх із системою безоплатної вторинної правової допомоги України та результатами співпраці із центрами зайнятості території обслуговування, а саме – Конотопським, Буринським, Роменським, Липоводолинським та Недригайлівським.

KoM 170922 02

Зокрема, він зазначив: «Спільна правопросвітня діяльність, яка проводиться в рамках співпраці, дає змогу підвищити рівень правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку центрів зайнятості та їх сімей. Меморандуми про співпрацю із центрами зайнятості є дієвим інструментом у процесі розширення доступу до безоплатної первинної та вторинної правової допомоги».

KoM 170922 04

Всі присутні отримали інформаційні матеріали, видані Координаційним центром з надання безоплатної правової допомоги флаєри із контактними даними Конотопського місцевого центру та підпорядкованих бюро правової допомоги.

Довідково:

Адреса центру:

41615, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43

Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район,

м. Ромни та Роменський район,

Липово – Долинський та Недригайлівський райони Сумської області.

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103.