назад

В Ямполі відбувся семінар «Організаційно-правові основи діяльності бюро правової допомоги»

ShM 170920 0120 вересня начальник Ямпільського бюро безоплатної правової допомоги Володимир Лящевський взяв участь у плановому семінарі-навчанні з головами та секретарями селищних і сільських рад району. Зокрема, у рамках проведення правопросвітницької роботи, присутніх проінформовано про організаційно-правові основи діяльності бюро правової допомоги.

Особливу увагу Володимир Лящевський приділив переліку документів, необхідних для надання вторинної правової допомоги та підставам для відмови в наданні БВПД.

«Забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги (представництво інтересів в суді) вразливих категорій громадян є одним з пріоритетних напрямків роботи», – наголосив начальник бюро Володимир Лящевський.

Із різними питаннями до доповідача звертались голови рад району. Представником бюро визначено коло питань, які є найбільш значущими та цікавими для населення для подальшого інформування громадян при проведенні правопросвітницьких заходів.

Начальник Ямпільського бюро звернувся до присутніх сільських та селищних голів та секретарів із проханням активніше розповсюджувати серед населення інформацію щодо системи безоплатної правової допомоги.

До відома: для отримання безоплатної правової допомоги необхідно звертатися до Ямпільського бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: Сумська обл. смт. Ямпіль, бульвар Ювілейний, 12, тел.: 05456-2-20-50.