назад

У Коростенському місцевому центрі відбувся день відкритих дверей

З метою максимально наблизити громадян до системи безоплатної правової допомоги, 29 червня фахівці Коростенського місцевого центру вкотре організували день відкритих дверей.

Цього разу до центру завітали: начальник служби у справах дітей Коростенської РДА Руслан Шинкар; начальник Коростенського міськрайонного відділу кримінально виконавчої інспекції Антоніна Ващенко та спеціаліст відділу Роман Войтюк; юристи з управління праці та соціального захисту населення Наталія Кутишенко та Ірина Вигівська; адвокат Олександр Бовсунівський та жителі Коростеня.

Для початку гостей ознайомили з роботою місцевого центру, зокрема Олександра Мельник розповіла про роботу відділу попередньої роботи з клієнтами та роз’яснила процедуру прийняття звернень та згод клієнтів визначення категорій осіб, Марія Хоменко – про роботу відділу організації та роботи надання БВПД та роботи з адвокатами. Окремо наголосила на тому, як відбувається перше побачення адвоката з клієнтом. Інтегратор Оксана Сергієнко проінформувала про роботу свого відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД.

Під час ознайомлення з роботою місцевого центру Антоніна Ващенко запропонувала спільно з центром проводити правоосвітницькі заходи з працівниками КВІ та особами, які перебувають на обліку КВІ, а також батьками умовно засуджених.

Фахівці центру не тільки провели екскурсію та розповіли про роботу відділів центру, але й детально зупинилися на питанні якості надання безоплатної правової допомоги адвокатами від держави, категорії осіб, які мають право на таку допомогу.