назад

У Кролевецькому районному центрі зайнятості заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області консультувала громадян

ShM 2016 12 07 KONSYLTYVANNY ATO 17 грудня заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області  Валентина ВОЛОБУЄВА  провела консультування на базі Кролевецького районного центру зайнятості для учасників АТО.

В ході прийому до заступника директора Регіонального центру звернувся учасник АТО з питанням, щодо оскарження адміністративного протоколу та продовження строку його оскарження. Чоловік повідомив, що перебуваючи в зоні антитеростичної операції на нього був складений протокол про адмінстративне правопорушення.

 

«Найбільш ефективним способом  оскарження протоколу про адміністративне правопорушення  є оскарження в суді шляхом подання адміністративного позову. Крім того строк давності, протягом якого можливо притягнути особу до адміністративної відповідальності становить два місяці з моменту вчинення адміністративного правопорушення», – зазначила заступник директора Валентина ВОЛОБУЄВА.