назад
18.10.18

У Кропивницькому відбулася акція до дня боротьби з торгівлею людьми

01В Європейський день боротьби з торгівлею людьми, сьогодні 18 жовтня 2018 року, фахівці Кропивницького місцевого центру з надання БВПД долучилися до «Ходи за свободу», яка відбулася в центральній частині міста Кропивницького.
В день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища, фахівці центру нагадали кропивничанам, що особи, які постраждали, мають право на безоплатну правову допомогу.
 
02
 
 
Також роз’яснювали про відповідальність за pізні фopми тopгівлі людьми: тpудoву експлуатацію, тopгівлю opганами, сексуальну експлуатацію, втягнення у злoчинну діяльність та пpимусoве жебpацтвo.   
Усі бажаючі мали змогу отримати відповіді на запитання щодо реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та дізнатися про порядок звернення за наданням безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.
 
03
 
Кропивницький місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 64/53. Тел.: 09587 662 33, (0522) 32-08-24.
Адреси бюро правової допомоги:
Долинське бюро правової допомоги 
м. Долинська, вул. Шевченка, 59
 Компаніївське бюро правової допомоги
смт Компаніївка, вул. Паркова, 4 
 Новомиргородське бюро правової допомоги
м. Новомиргород, вул. Соборності, 106
 Новгородківське бюро правової допомоги 
смт Новгородка, вул. Центральна, 1 
 Устинівське бюро правової допомоги
смт Устинівка, вул. Благодатна, 1.