назад

У Києві відбулась робоча зустріч керівників місцевих центрів

З 19 по 20 березня 2018 року у місті Києві відбулася робоча зустріч керівників  місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги України.

Систему безоплатної вторинної правової допомоги Черкаської області представили: директор Золотоніського місцевого центру Сергій Брус, в.о.директора Смілянського місцевого центру Євгеній Савчук, в.о.директора Уманського місцевого центру Сергій Гребенюк, директор Черкаського місцевого центру Станіслав Скіць.

kyivdir

Директори 96 місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги обговорили перспективи подальшої діяльності системи БПД. 

Учасники ділилися успішним досвідом роботи в регіонах, аналізували кращі кейси управлінських якостей, визначали стейкхолдерів та працювали над формуванням штрихів розвитку місцевих центрів з надання БВПД.

 VAN7940

Відверта та конструктивна дискусія розгорнулася під час обговорення поточних проблем та шляхів їх вирішення, викликів, які постають перед системою.

 VAN8021

За словами директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олексія Бонюка, одним із важливих завдань заходу – було почути думки, позиції та конструктивні ідеї керівників, які безпосередньо працюють на місцях.

«Нам було важливо більше дізнатися про особливості роботи в регіонах, кращі практики та виклики для системи. Крім цього, надзвичайно важлива участь кожного керівника у творенні майбутнього розвитку місцевих центрів БВПД», – зазначив Олексій Бонюк.

 VAN8356

У робочій зустрічі взяв участь також заступник Міністра юстиції України Денис Чернишов. Він вкотре наголосив позицію Міністерства щодо тісної співпраці, підтримки та подальших кроків на ще більше унезалежнення системи БПД.

«У кожного з вас різний досвід, – звернувся Денис Чернишов до директорів МЦ. – І якщо ми поділимося кожен своїм – у нас буде синергія і чудовий результат. Розуміємо, що на кожному із вас лежить колосальне навантаження: фізичне та емоційне. Але ви повинні розуміти і те, що для багатьох людей ви залишаєтеся останньою надією на правосуддя».

 VAN8090