назад
25.09.17

У Києві відбулася зустріч в.о. директора Координаційного центру з директоркою проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні»

21985959 1955352751406768 1097151721 oСьогодні, 25 вересня, відбулася зустріч в.о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олексія Бонюка із директоркою проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» Ларисою Бізо. Під час зустрічі обговорено актуальні питання реалізації проекту.

Нагадаємо, українсько-канадський проект «Доступна та якісна правова допомога в Україні» реалізується Канадським бюро міжнародної освіти та фінансується Міністерством міжнародних справ Канади впродовж 2014 – 2018 років. Проект має на меті покращити рівний доступ до правосуддя для населення України (особливо представників вразливих верств) шляхом підтримки впровадження системи безоплатної правової допомоги та підвищення рівня обізнаності населення щодо прав на отримання безоплатної правової допомоги. Партнером проекту в Україні є Координаційний центр з надання правової допомоги.

На сьогоднішній зустрічі обговорено результати діяльності проекту станом на актуальну дату: основні досягнення кожного з трьох компонентів проекту та заходи, які були реалізовані для досягнення його цілей – посилення потенціалу людських ресурсів; посилення спроможності системи; розвиток спроможності до комунікації та інформування. Також обговорено виконання робочого плану проекту на поточний рік (з квітня 2017 року по березень 2018 року), який був схвалений на останній наглядовій раді проекту, що відбулася у травні поточного року.

Участь у зустрічі також взяла менеджерка проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» Оксана Кікоть.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook           YouTube YouTube            Google Google+       тTwitter