назад

У м.Мена обговорили питання інтеграції первинної і вторинної безоплатної правової допомоги на рівні територіальних громад

310516 131 травня 2016 року у м. Мена Чернігівскої області відбувся круглий стіл на тему « Співпраця органів місцевого самоврядування, виконавчої влади з місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадськими організаціями для забезпечення організації надання БППД в громадах».
Захід пройшов у рамках проекту «Інтеграція первинної і вторинної безоплатної правової допомоги на рівні територіальних громад» за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади, та Міжнародного фонду «Відродження».

Учасниками круглого столу були керівники програм Чернігівського громадського комітету захисту прав людини, Менської районної ради та райдержадміністрації, Регіонального центру та Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, представники органів місцевого самоврядування, ЗМІ.
Під час засідання відбулося обговорення шляхів співпраці органів місцевого самоврядування, виконавчої влади з Менським місцевим центром з надання БВПД та громадськими організаціями для забезпечення організації надання безоплатної правової допомоги в громадах.
Результатом зустрічі є домовленість з головою Менської районної ради Олександром Мисником щодо винесення на розгляд ради Програми надання безоплатної правової допомоги населенню громади на 2016 – 2018 роки.

310516 2