назад
19.10.16

У Маньківці провели бесіду з засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

18 жовтня 2016 року в.о. начальника Маньківського бюро правової допомоги Уманського місцевого центру Ірина Миронюк провела робочу зустріч з начальником Маньківського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції Управління державної пенітенціарної служби України в Черкаській області Анною Шевченко.

Під час бесіди було доведено інформацію про роботу бюро правової допомоги та категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.
Також, у приміщенні Маньківського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції, проведено бесіду з засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, які перебувають на обліку у Маньківському районному відділі КВІ на теми: «Право на безоплатну правову допомогу» та «Права та обов’язки засуджених». Під час зустрічі також обговорювалися питання правового статусу засуджених, запобігання скоєнню повторних злочинів, а також методи та способи забезпечення соціального супроводу засуджених.
Цього ж дня, з метою сприяння розвитку мережі установ, які надають безоплатну первинну правову допомогу та розширення кола осіб, залучених до безоплатної первинної правової допомоги, Ірина Миронюк провела інформування співробітників Маньківського відділу Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області щодо роботи бюро правової допомоги та його основних завдань.
Крім того, у вищевказаних установах були розміщені інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток та плакатів.