назад

«XIIІ Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA» стартує в Сумській області 20 жовтня 2016 року

Виконуючий обов’язки директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Валентина Волобуєва 18 жовтня взяла участь у прес-конференції, присвяченій «XIIІ Мандрівному міжнародному фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS UA», який стартує в Сумській області 20 жовтня 2016 року.

Покази та обговорення фестивальних фільмів відбуватимуться в кінотеатрах, будинках культури, вищих навчальних закладах, школах, молодіжних клубах, книгарнях, бібліотеках, а також в установах пенітенціарної системи. Глядачі зможуть поспілкуватися з відомими правозахисниками, діячами культури та митцями.

Регіональний та місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги візьмуть активну участь у наданні правових консультацій. Так юристи будуть присутні на перегляді кінокартин, що дозволить їм проаналізувати фільм, визначити проблему та надати експертну думку з означеного питання.