назад

У Менському МЦ пройшла екскурсія для учнів ЗОШ ім. Т.Г.Шевченка

PB05192715 грудня 2015 року працівниками Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено екскурсію для випускників ЗОШ ім. Т.Г. Шевченка бажаючих у подальшому зв’язати себе з професією правового характеру.

Мета заходу – професійна орієнтація школярів. Безпосереднє знайомство з професіями – один з найкращих методів вибору життєвого шляху, а додаткові інформацію та консультації надали начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Дмитро Сенченко та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Менського МЦ з надання БВПД Андрій Лук’яненко. Окрім того, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Альона Римар розповіла учням про роботу самого центру, досягненні успіхи та специфіку роботи. Кожен з відвідувачів мав змогу задати запитання та отримати на нього відповідь.
По закінченні екскурсії школярі подякували за професійне інформування та дійшли висновку, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути. В свою чергу працівники центру підтримали дітей в їх прагненні здобувати юридичну освіту.PB051924