назад

У місті Бердичеві ліцеїсти дізнались про захист від кіднепінгу, булінгу та домашнього насильства

Виховання дітей є безумовною запорукою успішного майбутнього нашої держави.
 4 листопада у Бердичівському ліцеї №2 у Житомирській області відбулася зустріч головного юриста Бердичівського місцевого центру БПД Інни Струшинської із учнями старших класів на тему: «Захист від кіднепінгу. Безпека та право на отримання неповнолітніми правової допомоги».
Головний юрист Інна Струшинська проінформувала учасників про проблемні питання захисту від кіднепінгу, булінгу та домашнього насильства та  відповідальності за вчинення протиправних дій. Під час зустрічі було роз’яснено алгоритм надання правової допомоги неповнолітнім. Особлива увага приділялася захисту прав дітей та наслідків протиправних діянь щодо них.
Присутні дізналися про поняття, види та порядок отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги у бюро, категорій неповнолітніх осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу згідно ЗУ «Про безоплатну правову допомогу». Також учасники отримали інформаційні матеріали та відповіді на численні питання.
Довідково.
Отримати усну консультацію можна у контакт-центрі системи БПД за номером 0 800 213 103 (дзвінки безкоштовні, юристи на лінії пн-пт з 8:00 до 19:00, сб-нд з 9:00 до 18:00).
Або завітайте до найближчого з наших бюро: https://bit.ly/bpd_buro
Усі сервіси доступу до безоплатної правової допомоги: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua