назад

У Охтирському районі надали адресну правову допомогу у центрі соціального обслуговування громадян похилого віку

OkM 170310  110 березня 2017 року директор Охтирського місцевого центру з надання БВПД Тамара КОЗИР та начальник відділу правової інформації та консультацій Микола КРАВЧЕНКО здійснили адресну правову допомогу у Охтирському районному територіальному центрі відділення стаціонарного догляду для тимчасового та постійного проживання у с. Грунь Охтирського району.

Мета – забезпечення можливості громадянам похилого віку, які не мають можливості самостійно відвідати місцевий центр, у зв’язку зі станом здоров’я, отримати консультації у юридичній площині за адресою.

Працівники Охтирського місцевого центру з надання БВПД завітали також до Куземинського клубу Охтирського району, де виступили перед громадою. Вони ознайомили присутніх з послугами, які надають центри безоплатної правової допомоги, зокрема, й Охтирський МЦ з надання БВПД, місією яких є захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правових можливостей представників соціально вразливих категорій населення.

OkM 170310  4

Наприкінці кожен мав змогу отримати консультації у юридичній площині, тому зверталися з таких питань, як: позбавлення батьківських прав, строк вступу у спадщину.

 

Охтирський місцевий центр з надання БВПД: м. Охтирка, вул. Перемоги, 13; т. (05446) 4-22-23.