назад

У Подільську розпочав роботу дистанційний пункт консультування громадян

DKP 23.03.PodilskДля посилення правових можливостей мешканців міста Подільська, 23 березня 2017 року, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг, розпочав роботу дистанційний пункт правової допомоги Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги – це точка доступу до безоплатної правової допомоги, що функціонує на постійній основі за визначеним графіком в приміщенні установи, організації, закладу для громадян, які мають потребу в безоплатній правовій допомозі, але в силу різних причин (географічна віддаленість, відсутність вільного часу тощо) не мають можливості оперативно звернутися до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Прийшовши до дистанційного пункту кожен, хто потребує безоплатної правової допомоги, може:

          дистанційно проконсультуватися з фахівцями місцевих центрів та адвокатами, отримати інформацію про місцезнаходження відповідного центру, а також дізнатися про види послуг, які там надаються;

          перевірити свою належність до категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги;

          дізнатися перелік документів, які необхідно подати для підтвердження належності до суб´єктів права на таку допомогу.

Роботу дистанційного пункту забезпечують фахівці Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Таким чином, правова допомога стане для подільчан ще доступнішою, зважаючи на те, що ЦНАП знаходиться в центрі міста та поблизу від Котовського міськрайсуду. Вже в перший день відкриття дистанційного пункту за правовими роз’ясненнями звернулось 6 жителів міста Подільська. Питання, з якими звертались громадяни, стосувались соціального забезпечення, сімейного та земельного права.

Дистанційний пункт правової допомоги Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Подільськ, проспект Шевченка, 31.

Графік роботи: щосереди та щоп’ятниці з 09 до 12 години.

До Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутися за адресою: м. Подільськ, вул. Соборна, 194-а, з понеділка до п’ятниці з 09 до 18 години, без перерви на обід.

Телефон: (04862) 3-07-34, (04862) 3-06-56

Електронна адреса: kotovsk.odesa@legalaid.gov.ua