назад
25.05.18

У Погребищі говорили про надання правової допомоги неповнолітнім правопорушникам

25 05 2018 2

Про можливість отримання безоплатної правової допомоги особам, які вчинили злочин до досягнення ними вісімнадцятирічного віку, говорили 24 травня на круглому столі «Співпраця заради якості надання безоплатної правової допомоги».

Круглий стіл відбувся за участі: старшого  інспектора Погребищенського районного сектору з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Марини Поліщук та інспектора Андрія Тетерук, начальника відділу про перерахунку пенсії Олени Смальчук, заступника директора центру соціальної служби сім’ї, дітей та молоді Віталія Пампух та працівників Погребищенського бюро правової допомоги Петра Насінника та Валентини Гавриш.25 05 2018 1

Під час дискусії учасники домовились про проведення спільних правопросвітницький заходів з метою профілактики скоєння повторних злочинів серед молоді, зниження рівня злочинності серед неповнолітніх, а також надання їм необхідних послуг для забезпечення реабілітації та реінтеграції в суспільстві. Також говорили про причини підліткової злочинності, через які молоді люди опиняються на лаві підсудних та шляхи їх подолання, про корисне дозвілля підлітків, які сприяють усуненню причин їхньої кримінальної поведінки.

Фахівці Погребищенського бюро правової допомоги розповіли про Всеукраїнський правопросвітницький проект Міністерства юстиції України “Я МАЮ ПРАВО!”, метою якого є розширення кола громадян, які зможуть отримати інформацію про свої права та інструкції для захисту цих прав у різних життєвих ситуаціях.

Нагадуємо, що Погребищенське бюро правової допомоги розташоване за адресою: м. Погребище, вул. Б. Хмельницького, 75 (приміщення податкової інспекції, 1-й поверх), контактний телефон (04346) 2-13-63.

Адреси розташування центрів надання безоплатної вторинної правової допомоги по Україні, можна переглянути тут.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

 


banner facebook 330x106