назад

У Полонному працівникам бюро надавали методичну допомогу

17105996 389295818097646 2099011252 o     Минуло півроку, відколи розпочали роботу бюро правової допомоги. За цей час, допомагаючи громадянам вирішувати їхні правові проблеми, бюро зуміли стати справжніми “офісами справедливості”. Щоб зробити їхню роботу максимально ефективною, методичну допомогу фахівцям бюро надають колеги з місцевих центрів, зокрема 2 березня моніторинг діяльності бюро відбувся у Полонному.

     У четвер, 2 березня, директор Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бузиль, начальник відділу правової інформації та консультацій Святослав Футій, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Марина Поліщук, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Школьнік та начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури Марія Луць відвідали з робочим візитом Полонське бюро правової допомоги.

     Під час візиту працівники місцевого центру провели моніторинг діяльності відділу, надали методичну та практичну допомогу працівникам в організації роботи бюро у різних напрямах: щодо прийому громадян, надання їм безоплатної правової допомоги, здійснення представництва в судах, організації та проведення правопросвітницьких заходів, налагодження співпраці з засобами масової інформації.

     У результаті моніторингу працівникам Полонського бюро правової допомоги надано відповідні рекомендації для підвищення ефективності роботи.

*   *   *

Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 44, тел. (03840) 4-00-15)

Полонське бюро правової допомоги — м. Полонне, вул. Л.Українки, 101 тел. (03843)2-03-52.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.