назад

У Полтаві завершився другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання БВПД

DSCN2333

22 січня 2019 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській  області завершився  другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Подати документи  на конкурс мав змогу кожен адвокат. Під час першого етапу конкурсу члени  конкурсної  комісії брали до уваги стаж адвокатської діяльності, наявність або відсутність застосування до адвокатів дисциплінарних стягнень, результат проходження дистанційного конкурсу. За результатами засідання комісії до проходження у другому етапі відбору було допущено 17 адвокатів.

Конкурсна комісія під головуванням директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександра Черчатого  провела співбесіди з адвокатами, які виявили бажання працювати у системі безоплатної вторинної правової допомоги.

Компетентне та фахове журі оцінювали адвокатів за наступними критеріями: мотивація для надання безоплатної правової допомоги, комунікабельність, емоційна врівноваженість та вміння представляти приклади надання правової допомоги.DSCN2302
Результати другого етапу конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, будуть розміщенні на сайті згодом.

До складу комісії увійшли: перша заступниця к начальника Головного територіального управління у Полтавській області Дар’я Бриндак, голова Ради адвокатів Полтавської області Володимир Скукіс,  заступниця голови Полтавського окружного адміністративного суду Людмила Єресько,  адвокат Олексій Козленко, директор Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого,  адвокат Олександр Лемешко,   директорка  Другого Полтавського МЦ з надання БВПД Людмила Бубир та головний спеціаліст відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, секретар конкурсної комісії  Дарина Бурба.DSCN2360

«Проведення чергового конкурсу адвокатів та залучення до роботи у системи нових адвокатів є важливим кроком для підвищення якості правових послуг та дозволяє надавати її навіть у найвіддаленіших районах області. Для адвокатів у свою чергу залучення до роботи у системі є неоціненним досвідом у їх кар’єрі та можливістю для постійного професійного розвитку», – підсумував засідання конкурсної комісії очільник Регіонального центру Олександр Черчатий.DSCN2371

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).