назад
03.08.16

У Полтавському міському центрі зайнятості надавали безоплатну правову допомогу

drugiy2803201651

28 липня 2016 року в приміщенні Полтавського міського центру зайнятості працював дистанційний пункт з правових питань. Фахівці Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надавали консультації мешканцям міста.

        Актуальними питаннями на сьогоднішній день, які турбують полтавців є оформлення субсидії та порядок реєстрації місця проживання.

        В ході консультації спеціалісти інформували клієнтів про запроваджений Міністерством юстиції України пілотний проект щодо забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

        В подальшому виїзний мобільний консультаційний пункт з правових питань проводитиме прийом громадян 25 серпня з 10:00 до 11:00 за адресою: м. Полтава, вул. Леніна, 91.

        Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).