назад
06.10.15

У рамках робочого відрядження на Львівщину Андрій Вишневський відвідав Стрийський місцевий центр з надання БВПД

striy05 жовтня 2015 року директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський та директор Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області Ігор Микитин відвідали Стрийський місцевоий центр за надання безоплатної правової допомоги.

Перебування Андрія Вишневського та Ігоря Микитина у Стрийському місцевому центрі мало на меті два завдання. Перше – зустріч з адвокатами, що надають безоплатну правову допомогу, з метою обговорення нагальних робочих питань. Друге – проведення брифінгу для засобів масової інформації.

Бесіда із адвокатами, які обслуговують клієнтів, котрі належать до територіальної юрисдикції Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, пройшла досить жваво та мала конструктивний характер. Адвокати висловили низку пропозицій, зокрема, щодо внесення змін до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» з метою розширення переліку категорій громадян, які мають право на отримання правової допомоги за кошт держави.

На брифінгу, який зібрав представників місцевих ЗМІ, Андрій Вишневський розповів про результати початку роботи ста місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та про перші успіхи адвокатів, які представляли інтереси громадян у цивільних та адміністративних справах за дорученнями центрів. Ігор Микитин озвучив журналістам інформацію про специфіку роботи центрів із адвокатами та клієнтами. Що ж до діяльності Стрийського місцевого центру та планів на подальшу роботу – цією інформацією поділилась його директор – Марія Николаїшин.

Також відбулася зустріч з працівниками Стрийського місцевого центру з надання БВПД, де обговорювались проблемні питання, які виникають під час надання безоплатної вторинної правової допомоги, та інші актуальні питання роботи центру.

 

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter