назад
28.12.15

У регіонах пройшли каскадні тренінги для адвокатів системи БПД

Rivne 3Протягом жовтня-грудня 2015 року у регіонах пройшли каскадні тренінги для адвокатів системи безоплатної правової допомоги на тему «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконних обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосування негласних слідчих (розшукових) дій». Навчальні заходи організовані та проведені Координаційним центром з надання правової допомоги спільно з Посольством США в Україні, ГО «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», та регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Проводили тренінги у кожному регіоні адвокати-тренери мережі обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. Усього відбулося 54 тренінги, участь в яких взяли 1980 адвокати.

Xarkiv

Під час дводенного навчання, учасники тренінгів прослухали лекції тренерів щодо особливостей захисту у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів, про злочини проти основ національної безпеки, забезпечення призову та мобілізації, військові злочини, а також стосовно забезпечення ефективного захисту при проведенні негласних слідчих дій та можливих напрямків взаємодії адвокатів із Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини.

Volyn 2

Адвокати отримали не лише теоретичні знання, а й мали нагоду здобути практичні навички через практичні вправи з означеної тематики, підготовані для них колегами-тренерами.

Kyiv obl 2

Цьогоріч це вже друге коло каскадних тренінгів для адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу. Нагадаємо, що у червні в регіонах пройшло перше коло каскадних тренінгів на тему «Роль захисника при визначенні кваліфікації окремих видів кримінальних правопорушень, дії захисника у кримінальних провадженнях, які потребують судово-медичної експертизи». Усього ж впродовж червня та перших днів липня у регіонах був проведений 51 тренінг за участі 1575 адвокатів.

Ternopil 2

За результатами зазначених заходів із підвищення кваліфікації у поточному році, у січні 2016 року адвокати, які пройшли повну програму навчання тренінгу/тренінгів, отримають сертифікати Координаційного центру з надання правової допомоги.

Xmelnyckyj 2

Poltava

ДОВІДКОВО:

Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи безоплатної правової допомоги, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі.

 {module Каскадні_осінь_2015}

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter